Vi använder i behandling och erbjuder i butikerna produkter med hållbarhetstänk i framkant för resultat till din hud.

För naturen – från naturen.

Vi väljer ut våra produkter med omsorg så du enkelt och tryggt ska veta vad de innehåll och samtidigt ge fina resultat.


Maria Åkerberg – ledande svensk hudvård.

Sedan starten för 25 år sedan har Maria Åkerberg tillverkat ekologisk hudvård för både ansikte och kropp. Det är ett brett produktsortiment för att passa alla. Kvinnor som män och stora som små. Sortimentet har även makeup produkter som blir en förlängning på hudvården av sitt hudvänliga innehåll.

Ingredienserna är noga utvalda av hög kvalité och som har ett innehåll man förstår. Det gör valet lätt för den medvetna konsumenten som vill göra hållbara val och bryr sig om vad dom använder på sin hud.

Om Maria Åkerberg


Marina Miracle – probiotisk hudvård från Norge

 

Marina Miracle är ett norskt lyxigt hudvårdsmärke med 100% naturliga ingredienser och världsunik, innovativ formula för den som uppskattar effektiv ansiktsvård av mycket hög kvalitet. Flera av produkterna innehåller också levande probiotika från 12 olika stammar!

I de naturliga hudvårdsprodukterna kombineras nordiska ingredienser som tranbär och blåbär med exotiska växter som amaranth, avokado och pärlemo. Flera av produkterna innehåller probiotika och fruktsyror och allt innehåll är utvalt med omsorg och har full spårbarhet. Produkterna innehåller både EcoCert och Debio-certifierade ingredienser.

Marina Miracle startades av Marina Engervik som själv lidit av svåra atopiska eksem och acne. När inget riktigt hjälpte henne tog hon saken i egna händer och så kom den omtalade ”mirakeloljan” till. En blandning av fina vegetabiliska oljor och extrakt från olika örter gav Marina den hy hon alltid hade önskat sig.

You’re a natural beauty with Marina Miracle!

 


Priti NYC – hållbart trendiga giftfria nagellack.

Priti NYC gör hållbara nagellack i trendiga färger som är vegan och 8-free. De lyxiga nagellacken räknas som giftfria, torkar snabbt, flagnar inte, innehåller UV-skydd och blir glansiga och hållbara.

8-free betyder att nagellacken är utan formaldehyd, formaldehydrester, toluen, kamfer, dibutyl phtalate (ftalater) – alla dessa ämnen är kända carcinogener (cancerframkallande ämnen).

Alla nagellack hälls upp för hand med kärlek.

Vi är mycket nöjda med hållbarhet och enkelheten att använda nagellack och nagelvård här ifrån och tar in nya nyanser efter årstid.

Om Priti NYC


My Equa Bottle.

Snygga vattenflaskor i glas som tål både värme och kyla. Välj mellan flera olika designer, storlekar och överdrag.

De miljövänliga vattenflaskorna är tillverkade i borosilikatglas som tål både kyla och värme så att du kan ha både kallt dricksvatten och till exempel hett thé i dem.

Flaskorna designas och tillverkas i Europa och är 100% läcksäkra tack vare stållocket och en tritan och silikonring.

Om My Equa Bottle


Great Earth kosttillskott.

 

Dessa kosttillskott har mer än 30 års erfarenhet och har utvecklat tillskott som hänger med i tiden med kvalite. Dessa erbjuder vi än så länge endast i vår fysiska butik för bästa rekommendation till dig.

Allt passar inte alla och behovet ser olika ut beroende på livssitation vilket är viktigt för oss.

Boka en konsultation, längre för en naturmedicinsk anamnes enligt Meginemetoden eller den kostnadsfria för produktrekommendation. Bokning


Alla produkterna finns både i vår fysiska butik i Broby, där vi också ger behandlingar,
samt i vår webbshop, undantaget Great Earth kosttillskott som vi skickar vid personlig kontakt för bästa rekomendation.
Titta in i shoppen här DH Beautyshop.

 

Dh Beautyshop – den lilla onlinebutiken med stort hjärta för ekologisk hudvård.

Hudens behovet varierar, inte bara uti från hudtyp, utan även årstid, klimat och livshändelser påverkar huden. Det bästa sättet att hitta rätt är när man får individuell professionell hjälp.

 Jag konsultera genom ett personligt möte på salongen, mail eller ett telefonsamtal som du kan boka kostnadsfritt.

Eller via chatten i webbshoppen.

Jag, Marie, hjälper dig alltid om du önskar, att hitta rätt produkter till din hud genom en personlig hudvårdskonsultation. Din tid och rätt hudvård och välmående är viktigt även för mig.

För bästa personliga service rekommenderar jag att  Boka tid

Mailkontakt på info@dermaholistica.se

Hos oss kan du också få härliga behandlingar som lägger grunden för din huds bästa resultat.

Läs mer om dom under behandlingar.

På vår Facebook och Instagram samt Bloggen kan du ta del av mer inspiration och tips.