Detta är en unik ansiktsbehandling för ansikte, hals, dekolletage, underarmar och händer.
Den ger din hud högintensiv näring med färska, nypressade växtceller från Rosenrot som bygger upp huden på cellnivå helt naturligt.

Växtcellerna slussas in i din hud med hjälp av bland annat naturlig AHA mjölksyra som milt exfolierar din hud från gamla hudceller och en speciellt aktiverande lång ansiktsmassage och akupresspunkter. Över ansiktet, dekolletage, nacke, på underarmar och händer stimuleras och öppnas din hud upp på djupet. Detta ökar din huds förmåga att ta till sig cellerna och de andra fukt- och näringsgivande produkterna du får i behandlingen av kallpressade oljor och balmer och den lyxigaste ansiktsmasken Face Mask More.

Hudvårdsmärket Maria Åkerberg är först i världen med att erbjuda en behandling som denna. Här tar vi ännu ett steg in i framtidens naturliga skönhetsvärld.

Behandlingen ger:
– ökad cellförnyelsen.
– gör dina hudceller mer motståndskraftiga.
– skyddar mot fria radikaler.
– stärker collagenproduktionen
– bygger upp hudens skyddande syramantel.
– ger lyster.
– påskyndar reparationssystemet i huden.
– ökar vitalitet och spänst.
– passar alla hudtyper.
– omedelbara resultat men verksam på lång sikt.

 Pure Cell Treatment Boost 75 minuter 1560 kr

Behandlingskoncept som ovan.

Pure Cell Treatment Cleansing & Boost 90 minuter 1825 kr

Behandlingskoncept som ovan plus djuprengörande portömning.

Behandlingen kan göras året runt, som kur med 6 veckors mellanrum eller lämpligt vid varje årstidsväxling för att ge huden denna högintensiva näring som bygger upp huden på cellnivå.

Som alltid anpassas produkterna efter din hudtyp och behandlingen passar alla typer av hudtillstånd eftersom cellerna verkar där de behövs. För din extra känsla av lyx bjuder vi på en uppfriskande Smoothie och choklad efter denna behandlingen.

Du kan boka den direkt hos mig under KONTAKT eller via BOKA DIREKT online.

 Pure cell treatment

Före - efter