För det mesta känns glädjen men i bland blir jag rädd. 
Vad har de med holistisk skönhet att göra?
Jo, holistisk skönhet är för mig helheten. Allt hör i hop. Men vi behöver en kraftkälla.
Ni följare och kunder är själva rörelsen i detta flödet som gör det möjligt, tack.
Men utan min familj skulle jag inte klara, inte våga, göra detta eller mycket annat som jag gör.
Deras närvaro, känna deras tillit och omtanke runt mig, är min livsenergi.
Familjen är mitt ankare <3 Tålmodigt och stabilt i sin egen kraft står de kvar när jag tvivlar, tappar kraft och inte altid ler.
Och när jag har galna idéer, är för nyfiken, skrattar högt, tjatar, förmanar, prat-gladerligt tjattrar med okända och kända, får tokiga infall och när jag inte ”beter mig” enligt det som någon (vem?) kallar norm.
De balanserar mig.

Vi håller så mycket lättare tillbaka oss, genom egna tankar kring oss själv eller möjligen skapat av någon annans tyckande. Ni är flera som kommit till mig och säger jag är modig som vågar.

Skriva, tala, dansa, tycka, berätta, filma, måla och dela ut det jag brinner för. Delar ur mitt liv. Sminkad och osminkad vardag.

Men jag är inte mer än du. Inget mer speciellt eller unik än någon annans liv. Vi är alla i samma liv.

Men jag vet också att inte alla vågar vara de de helst vill. Kanske inte alltid vet vad och hur eller kanske vem de är. Vart man är på väg.

Det har funnits stunder jag känt så och jag har bett om hjälp. I bland fått hjälp utan att be. Det är fint:). För det finns stunder när livet svajat så mycket så man inte ens orkat. Då är de människoänglarna extra värdefulla runt en.

Detta har jag också ödmjukt genom möten både i mitt yrke som terapeut och i andra möten oss människor i mellan som gett mig förtroendet att vara deras lyssnare.

Därför har det blivit en del av min drivkraft att inte bara säga utan också våga göra, visa att det som känns läskigt, svårt eller kanske håller tillbaka inte är så farligt, och valt att bjuda på mitt egna enkla liv. Och i huvudsak väljer att vinkla det ur ett optimistiskt synsätt.

Inte för att allt är en dans på rosor hos mig inte då! Utan för jag vet att välja att se livet genom ljusglimtarna gör de mörka stunder mer uthärdliga. Vi får ta livet som det kommer men kan välja hur vi ska ta det.

En hel del har också berättat att detta gör en skillnad för deras kraft. Att de också vågar känna och tänka att de duger fint. Det gör mig glad.


Det gör mig glad. Men inte mer speciell.

Så klart mitt lilla ego egot får en gladboost när jag ser att det gör en skillnad. Att säga något annat vore att inte va sann.

Fast ytterst handlar det inte om mig som person. Jag har bara valt att göra detta genom min person för om att OM jag kan smitta, stödja, ge någon en ideé från min var-dag till att du hittar och kan lyfta just DIN kraft att sprida vackert. Ja, då blir jag ju glad precis som de flesta blir av glada människor:). Det är drivkraften.

För mig är detta förstås också delar av det som jag också får kalla mitt jobb.

I mitt förtagande med Derma Holistica – Skönhet från insidan och på utsidan!

Här igenom som vill jag ge er en skönhetsfilosofi som har fler vägar till vackert välmående utöver hudvård och makeup.

Holistisk skönhet är ett sätt att nära alltet. Som gör det levande vackert när man nu ändå lever.

Jag gör det för min vilja är stor till min övertygelse att när man omge sig med vackert ger det god näring.


Fast i bland är jag rädd.

Rädd för dömande och bedömande.

Men jag måste få – bara vara mig själv – annars går jag sönder.

Men det är när rädslan tar tag som de närvarande personer som tror på oss är viktigare än någonsin. De behöver vi alla omkring för att vi ska våga utvecklas till vårt bättre jag. Personer som lyfter dig när du tvekar, fångar dig när du faller och känner glädje med dig när du känner dig stark. Som står kvar med dig, bejakar hela dig, där du är, som du är – precis i nuet. Då hittar man styrkan och tilliten till sig själv snabbare igen. Att vi duger och att det du vill, vågar du, ger vidare till andra. Så får någon stöd att känna och göra vidare det de brinner för. Som ringar på vattnet.

Att känna och ge andra välmående är ju livets kanske mest flödande drivkraft. Det är faktiskt även bevisat. För man kan nu se att vår hjärnas må-bra område expanderar när vi får andra att må bra. Det kallas för boomerang effekten.

Hur kan världen bli vackrare än så?

För mig?!! Ja, jag har valt att bjuda på reflektionerna kring saker i mitt eget liv så….läs vidare då 🙂


Mina vackraste rikedomar!

Denna helgen firades en högtid så värdefull att firas – kärlek.

Som en sorts milstolpe – 30 faktiskt:).

Med våra fyra Pärlor, ni våra kloka vuxna ungar, som ger så mycket mer än jag med ord kan beskriva. Och de fler pärlor som ni knyter an till era liv och också berikar mitt -vårt med.

Firat oss. Mig och min tryggaste av famn, min största motpol och bästa vän. Han som alltid finns där och helar mig. Min kärlek som vet hur kärlek slösas – så det bara blir mer och mer.<3

Vi som just i dag för 30 år sedan sa ja till varann i nöd och lust.

30 år är Pärlbröllop och så klart våra Pärlor skulle vara med och fira.

Fast alla dagar ska de firas och hyllas av mig.

Dessa fem människor som gör att jag vågar, som gör mig hel i min grund. Ni gör mitt liv grundläggande meningsfullt. För mig och till allt jag tror på av att allt hänger i hop.

Visar mig och påminner mig om riktningen genom ert varande av de unika fina personligheter ni är.

NI som står kvar här runt mig och ”står ut” med mig.

NI är de modiga och Mina hjältar!


Heja!

Till er som läst och följer. Er vill jag passa på att ge ett extra hejar-rop.

Ni som vill, vågar och ger er av er vackra drivkraft och ger andra.

Heja och hurra för er!

Tycker du det känns svårt eller har du fastnat?

Ta hjälp! Det finns sätt som träna en att flytta fokus.

Hos mig finns flera sätt för näring till mer holistisk skönhet i livet.

Att vilja våga var vackra – precis som vi alla är så helt och bra nog.

DET ger rikedom i livets nyanser som gör skillnad. Det vågar jag faktiskt lova<3


Världens kanske mest kända lekfulla godhjärtade person av ord kring vackert mod kan ju inte ha fel:)

Vill du ha mer holistisk skönhet inifrån och utifrån!

Besök vår hemsida och läs mer om behandlingar, kurser och föreläsningar.

Läs mer

Du kan också anmäla dig till våra mailutskick en gång per månad via maillänken som du hittar här

Kontakt

// Marie