- "En blomma är vacker i sin prakt men många tillsammans är oemotståndlig skönhet. 
Den kraftfulla skönheten sker helt naturligt när det finns rätt förutsättningar. Så självklart, i oss, kring oss och i ett ständigt vacker kretslopp. 
Där allt och alla har sin plats att fylla! -

Så ser Marie på skönhet genom det hon kallar 
Vilja Våga Vara Vacker - för dig och för andra!"
Det handlar om skönhet genom helhet – inifrån och utanpå!

Skönhet som ska ge glädje, mod, medvetenhet och energi. Men också kunskap, nyfikenhet och empatisk omtanke.

Din frihet som är din att få vara den du är. Att känna du är bra nog och fyller din plats och kan smitta ditt vackra goda vidare.

Allt som känns vackert blir än bättre när den delas.

Därför startade jag, Marie, Derma Holistica för att genom min förvärvade kunskap och erfarenhet dela den med andra. Så du kan få ta till dig dina redskap att välja bra enkla val som är bejakande för ditt sinne, hud, hälsa och natur.

 


 

Det är det jag pratar om i att Vilja Våga Vara Vacker!

Holistiska redskap av vackert i och omkring som kan göra att du får känna dig så stark och fri och kraftfull som du vill och är.

Genom känslan, tanken och handlingen. Vilja Våga Vara Vacker är alltså inte bara yta av vad härlig makeup och hudvård kan ge. Det är ett helhetsätt att få känna och ge skönhet till dig själv. Som stärker dig i din unika kraft. Kraft som du sen kan ge andra genom din energi där du verkar i ditt liv!

 


Yta är vackert kul men det under är intressant fint.

Jag har alltid haft en stark drivkraft att välja det vackra som i varje stund kan ge en glädjande utveckling som person. Viljan av att välja att jag kan må bra. Om när jag bara tillåter mig att våga.

Så här långt har detta vågande bara gett mig gott faktiskt, även om det inte alltid varit lätt eller smärtfritt. Men absolut… intressant och spännande då den motpolen ger ödmjuket för vad som är vackert på riktigt.

Jag vill säga ja till det livet gett och ger mig. Utan att förminska eller förmera mig.

Bara få vara jag. Min stund på jorden som är just nu. För när mina dagar tar slut, känna att jag valt att känna så vackert i och i kring mig det bara varit möjligt. Det tror jag är det enda som spelar roll i slutändan.

Att välja de vackra glädjefyllda val som jag fått ta del av och kan skapa – inifrån och utanpå – i stort och litet – tillsammans med dem jag älskar och som älskar mig.

Det är därför jag sökt och verkligen nyfiket älskat att använda vackert välmående hela mitt liv. Genom min långa profession inom hudvård och makeup men också det genom växtkraften i naturen och hos de livsstarka dragen av att vilja växa och lära nytt som kan ge välmående och livslust genom alla möten, sinnen och känslor. 

 

Ett holistiskt skönhetsföretag.

Min drivkraft och glädje med detta företag är att få se människor blomma i sin egna vackra kraft. Visionen är att få se samma som ängens blommande effekt kan få på oss.

Hur många friska skönt stolta blommande människor som tillsammans kan göra en vacker skillnad!

Och vet ni…aldrig har jag hört någon ångra att de tog god hand om sig själv…eller känt de gjort gott för andra…eller inte tycker om att göra och känna sig vackra:)

Fridens lilja- vad mer kan man vilja<3

// Marie

Holistisk skönhetscoach, Hudterapeut, Megineterapeut.

 


 

Vill du ta del av en mer blommande skönhetsvärld?

Läs mer om vad vi gör här

http://dermaholistica.se/

Derma Holistica håller kurser och föreläsningar, både egna och som gäst ute hos föreningar och grupper om ämnen inom holistisk skönhet som du läser mer om här Kurser och föredrag

Marie ger också individuella konsultationer och behandlingar inom hudvård och naturmedicin. Samt har en Butik för medvetna skönhetsval inom hudvård, makeup och andra hälsofrämjande produkter beläget i Skånes gröna hjärta, Östra Göinge Kommun. 

Hudvårdsbehandlingar  Naturmedicinska behandlingar

Inom kort kommer också möjligheten till bra produktval till dig genom vår webbshop.

Vill du säkra dig för att inte missa vad vi har På Gång så kan du bli VIP medlem genom att skicka ett mail med ordet VIP i rubriken så lägger vi till dig för medlemsutskick via kontakt

Eller följ med på Facebook och Instagram @dermaholistica

för en massa holistisk inspiration kring Skönhet från Insidan och på Utsidan!