Skönhet från insidan och på utsidan

 

Färg och form och naturens medicinska egenskaper i samklang med oss människor hänger ihop på många sätt. Detta var Marie Elnertz stora intresse redan som 17 åring där resan började med allt vad yttre skönhet innebar. Två hudterapeuter tog henne under deras vingar.
– Jag har alltid bejakat glädjen i vad skönhet ger och älskar att vara kreativ och få pyssla och ge näring även till växter. Därför odlar jag mycket.
Marie återkommer gärna till att tjäna och ge människor näring till något positivt i likhet med växter. Lyfta andra till att blomma både från insidan och på utsidan.

 

 

Trött på pekpinnar.

Marie älskar skönhet och har vigt sitt liv till att få folk att känna sig vackra.
– När vi känner oss vackra så gör vi bättre ifrån oss. Vi behöver alla lyftas och fylla på med livslust. Känna att vi duger. Vilket då gäller både män och kvinnor. Det finns för många fördomar och pekpinnar som hämmar oss helt i onödan. Jag är trött på pekpinnar. Vi måste våga vilja vara vackra.
Så med mitt företag i dag kan jag bidra till att hitta sin egen skönhet och välmående i balans. Och att få känna sig bra nog under resan.
Hela livet är en utvecklande och föränderlig resa.

 

 

Glädjen som drivkraft

Maries mål är att få människor att känna glädje och på så sätt motverka både stress och komplex.
– Ett av redskapen kommer från mitt uttryck ”kul lätt och rätt”. Det finns många frisk- och skönhetsideal i vårt samhälle idag att välja på. Det handlar om att hitta godbitarna ur det för att få alla att känna sig trygga, starka och vackra. Det ger glädje. Allt tillsammans en urinstinkt från alla tider och kulturer.

 

 

Miljövänliga produkter

Idag arbetar Marie med traditionell skönhetsvård såsom ansiktsbehandlingar, makeuprådgivning men även med inre välmående som akupressur, zonterapi och samtal för att lägga hälsopussel. De sistnämnda som Megine® terapeut. En helhetskoncept inom
naturmedicinsk holistisk syn och utvecklingslära, kombinerat med modern hälso- och friskvård såsom kostrådgivning, motion, stressreducering och mindfullness.

 

 

Webshop

Marie vill gärna inspirera fler till att se helheten. Eftersom hennes kunskaper och möjligheter är globala så är möjligheterna med internet ett sätt att dela inspiration. Vilket hon redan gör via sociala medier utöver individuella möten i den fysiska butiken. Jag brinner även för ingrediensers effekter och miljövänliga produkter. Jag vill göra det enkelt för alla att välja produkter med ett innehåll som värnar för en globalt medveten hållbarhet.
Det kombinerar jag med att inom snar framtid erbjuda även en webshop, förklarar Marie.

 

 

Anti-jante

– Min vision är att vara ett redskap för andra att hitta skönheten i sig själv från både insidan och på utsidan.

– Jag älskar att få mina kunder att stråla. Så där lagom anti-Jante fint. Den kraftfulla glimten i någons ögon är en oslagbar känsla, säger Marie och ler innan hon går tillbaka in till sin verksamheten som finns inhyrd hos Karin din Helhet i Broby.

Reportag i Göinge Näringslivs Magasin nr 1 2019.

Producerat av Espresso reklambyrå.

Foto: Lina Elnertz @elnertzphotography


 


 

Mer näring ger mer kraft.

Önskar du få mer av och nära din holistiska skönhet är du varmt välkommen att ta kontakt på info@dermaholistica.se. Här kan du även registrera dig som VIP hos oss för personliga möjligheter genom våra utskick.

Maila då bara VIP. Till kontakt

Du kan också följa med på vår skönhetsresa för inspiration på vår Facebook.

Instagram kan du än lite mer följa med i vardagen som präglas av det holistiska skönhetstänket. Genom egen mat och skönhetsodlande, djur, natur, näring, möten i livet och lite tankar och känslor i bland. Förstås också hudvård, makeup, naturmedicin, behandlingar, erbjudanden, trender, kurser och allt annat som är På gång. Ja, kort och gott, allt som blir holistisk skönhet. Holistisk skönhet mitt i det levande livet. Allt detta på @dermaholistica

 

 

Mötas på riktigt.

 

Sen är det alltid en speciell fröjd i att mötas på riktigt. De kan vi göra om du kommer förbi Butiken i Broby. Där finns jag, Marie, Torsdagar och Fredagar. Här finns flera medvetna och naturligt vackra skönhetsval på hyllorna.

Kanske det är nu du ska boka din behandling, en föreläsning eller komma för en kvällsinspiration med dina vänner?

 

Mer om verksamheten kan du läsa här

Mer om Derma Holistica

 

 

För jag vet efter att fått vara med så här långt i livet och skönhetsvärlden att:

Vill du så vågar vi – tillsammans – vara så vackra för varann som det är tänkt -inifrån och utifrån!

 

” När livet rullar på och man gör. Gör det man vill, ska och i bland måste så tänker jag att det är viktigt att också stanna upp och reflektera över hur jag kan göra det jag gör. Det jag brinner för.

Min reflektion, så här på väg i det 4:e året i företaget, är att utan människors goda vilja och medvetna val skulle jag inte vara där jag är. Jag känner sådan tacksamhet.

Därför vill jag passa på att tacka alla ni som gör så att jag kan och vågar leva min dröm.

Alla ni fina kunder och följare. Utan er är detta inget företag. Ni ger mig sådan glädje av att se hur ni strålar i ert vackra välmående.

Men också den viktiga nyansen för livets mening är ni vänner, kolleger och inte minst min kära familj som finns runt mig.

Alla ni som så hjälpsamt och omtänksamt sträcker ut era händer och delar med er av och stöttar när jag behöver, peppar mig, och står kvar i de stunder när jag säkert förtjänar det minst.

Utan er så skulle jag inte våga – inte kunna. ”

TACK<3

//Marie