Längtar du efter vårens vackra känsla och färg?

Ja!!! Visst gör vi!

Nu är vi gruvligt trötta på den färglösa vintern.

Bort med kalla tider och snö som ger oss låg energi och bort med vintertorr fnasigt grå och livlös hud. Fram med härliga vårkänslor och ljuvliga pasteller.

Så här kommer lite inspiration på hur du kan få fart på hudens vårkänslor – helt naturligt inifrån och faktiskt ganska helt naturligt på utsidan – med C-vitamin, AHA och färg.

Vårens startskott har gått av med Vårdagjämningen precis kryssad i kalendern.

Nu – snart – äntligen – kan vi våga hoppas att få skala bort det karga vinterskyddande skalet från vår yta. Dags att lyfta blicken, känna vårens energi och liksom få breda ut oss i en ny och frisk känsla av en vacker färgskrud.

Jag vårspanar varje dag…och absolut finns det tecken:). Så, fram för allt, ta dig tid och stanna upp och njut av allt vackert som vaknar omkring oss i naturen denna stundande årstid.

 

Med ljusare dagar i antågan, fågelkvitter, porlande bäckar och den skira spröda grönskan som liksom tar tag i oss och ger oss ny kraft.

Knoppar som brister och hela livet liksom sträcker sig hänfört mot ljuset. Som ett väntande frö i jorden eller som en liten kyckling i sitt skal vaknar nu livslusten igen och man skulle kunna säga att även vårt skal vill liksom spricka upp efter den långa karga vinterns vilande tillstånd, inifrån och ut.

Livslusten till förändring, förbättring, känns oftast så mycket mer denna tiden på året. Ta och få fatt i, ta nya tag, i vår allra finaste inre styrka och skönhet.
Känna hur våren den fyller oss med sina mjuka ljuva färger, känner lusten spira och att få stråla med den, i oss och omkring oss.

Denna naturens förmåga av växlingar som vi också bär helt naturligt i oss, som en del av oss, intill omöjlig att inte påverkas av.

Mer sugna på att putsa till vårt yttre.

Det brukar vara nu viljan och lusten vaknar igen att ta tag i vårt yttre skal, vår hud, som efter vintern oftast känns både livlös och grå.
Ge den ny frisk energi och lyster med en vårstädning.

En del kan vi göra hemma men det är nu, vid årstidsväxling, som man verkligen kan få ut det där lilla extra av att gå och få en behandling – en riktig storstädning – på djupet av huden. Alla behandlingar som också påverkar våra sinnen med positiv energi.

Precis som vi känner att vi behöver börja se över vår klädgarderob så är det också dags att uppgradera vår hudvårdsgarderob av vår dagliga hudvård.

Huden i ansiktet vill oftast ha lite lättare produkter dessa två årstid vi har framför oss. Med en stigande luftfuktighet och fler soltimmar ändras förutsättningarna för din hud. Nu kan du behöva lägga till, byta ut eller ta bort någon produkt för att huden ska få de bästa förutsättningarna för rådande kllmat.

Och så klart :)))

Ta del av färgprakten som kommer omkring oss av vårblommor och annat och förstärka den känslan än lite mer med en ny makeup. Det är en färgstark vår av både mjuka pasteller och färgsprakande toner som får ta plats i år, fint inramat med  en hudton av vacker lyster.

 

Därför har jag komponerat ihop en passande paketbehandling som bara finns bokbar i April!

– Strålande Vår Vacker – 75 minuter – 825 kr – värde 1200 kr –

I April får du uppleva allt i ett.

Vad är det då i detta paket?
JO!
Vi börjar med en ansiktsbehandling som ger ny lyster och mer spänst.

Efter sedvanlig rengöring gör vi en pensling med AHA. Denna salongsbehandlande AHA är en mjölksyra med många positiva effekter. Huden får inte bara fin lyster, den stärks och balanseras samtidigt som oren hud motverkas. En Aha pensling  har också effekt på stora porer, åldersfläckar, linjer och torr hud. 

Därefter appliceras ett C-vitamin serum, också den med högre effekt som vi kan använda när du kommer på behandling.

C-vitamin på huden är återuppbyggande och motverkar solskador och är inflamations hämmande. Detta serum är en riktigt härlig energiladdare till huden.

Där efter lägger vi en ansiktsmask för din hudtyp som förstärker hela behandling och passande ansiktscremer.

Du får också det snabbast ögonlyftet i behandlingen. Det är vad vi brukar kalla att få sina bryn fixade av brynfärgning och plock. Här avväger vi din helhets nyanser av hår och hudfärg så att dina ögon får en snygg och naturlig inramning.

(Och nej…brynfärgen är den enda jag inte har helt naturlig då det inte finns någon tillräckligt bra, vad jag har hittat. men jag hoppas och letar och tar det bästa som finns att tillgå för ett bra resultat )

Hela paketet avslutas med en lätt makeup i vårens färger. En inspirerade upplevelse och personliga tips på hur lite makeup kan förgylla vardagen och få dig att stråla allt mer.

Och jo! Makeupen vi använder är helt naturlig. Så bra att veta att detta inte ”förstör” din behandling, vars hudvårdsprodukter också är helt naturliga, faktiskt förbättrar och förstärker din huds mående då det inte finns några tilltäppande ingredienser alls.

Dessutom är alla ingredienser ekologiska så långt det är möjligt att kalla ekologiskt.

Vatten och vilt växande växter kan vi inte ekoklassa då naturen tyvärr inte är fri från gifter. men du kan hjälpa till att hålla den giftfriare genom att välja bra hudvård som tar hänsyn och ansvar.)

Som alltid får du också tips på hur du fortsätter ta hand om din hud på bästa sätt hemma.

Redan nu kan du boka

Fast det bara är Mars så har jag släppt behandlingen bokbar redan nu.

Länken tar dig till bokningssidan.

Månadens Behandling April

Du kan såklart också ringa eller maila så får du personlig kontakt att boka.

Kontaktuppgifter hittar du här

http://dermaholistica.se/kontakt/

Så välkommen in till mig på salongen för din vårlook med naturliga skönhetsprodukter som förgyller din vardag och så du…igen..:)

Ta dig TID att stanna upp små stunder, se dig omkring och ta in och njut av vårens härliga prakt naturen skänker oss – enkel levande glädje som är helt gratis.

Små ting – både inifrån och utifrån – som kan göra den skillnaden att ju härligare och glada och starka vi känner oss desstu mer kan vi påverka att sprida det.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tänk vilken priviligerad del av världen vi bor på där vi har så stor möjlighet att njuta av dessa, kanske i bland självklara saker för oss, de små tingen att applicera till livet.

Så nu spricker vi ut – tillsammans!

//Marie.

 

Ps. Den 5 April håller jag en aktivitetskväll kring vårens trender i makeup och dessutom ska du som är nyfiken på vad holistisk skönhet är passa på att komma! Ni vet 🙂 Skönhet från Insidan & på Utsidan!

 

 

Läs mer här: http://dermaholistica.se/produkter-2/pa-gang/

Denna kväll kan du också boka direkt här:

Kostnadsfri Inspirationskväll

Välkommen då med! Ds