Levande stamceller för huden! Wow!

Denna skönhetsbehandling har bara funnits tillgänglig för världen i drygt ett år och nu kommer den faktiskt snart till oss. Vi blev ju inte då först i världen – inte ens i Sverige;) men….. jag tror nog vi blir först i kommunen med att erbjuda denna behandlingen till dig;))).

En mycket spännande behandling för alla er som vill ha ännu bättre resultats möjligheter på er hud utan kemiskt framställda ämnen.

Så här sa Academia, som är en av Sveriges ledande mässor inom skönhet med resultat, inför sin mässa om denna världsnyhet där behandlingen presenterades första gången:

”En ansiktsbehandling som inget annat hudvårdsmärke har tidigare kunnat erbjuda. De är först ut i världen med att applicera levande stamceller ifrån rosenrot, en kraftfull behandling rik på antioxidanter som ger fina resultat på både acneärr och åldrad hud.
PURE CELL TREATMENT”

 

Mot Frillesås.

Så om en vecka åker jag på kurs hos Maria Åkerberg teamet i Frillesås och det känns fantastiskt spännande att få ta del av denna behandling för att sen kunna dela den till er.

Denna MYCKET fina behandlings som ger extra vackert av kraft och liv till huden – och det helt naturligt!!

Så här står det om behandlingen på Maria Åkerbergs hemsida:

Världsunik prisbelönt ansiktsbehandling med levande stamceller
För första gången i världshistorien…
…har ett hudvårdsmärke lyckats med det man trodde var en omöjlighet, nämligen att erbjuda ”levande hudvård”.
MÅ är det första varumärket som kan erbjuda en ansiktsbehandling där levande stamceller från växtriket används direkt på huden, närmare bestämt från Rosenrot. Dessa stamceller lever tills den stund deras livskraft pressas mot huden för att den ska absorbera all den närande rikedom som finns i cellerna. Fördelarna är många. En unik uppbyggnad av huden påbörjas genom att hudcellernas kärna boostas maximalt på ett sätt som knappt varit möjligt tidigare. Detta ger huden kraft att reparera sig själv. Med denna världsnyhet sätter MÅ ribban på en helt ny nivå när det handlar om naturlig/ekologisk hudvård, den har aldrig varit såhär livskraftig förut.

Vad är stamceller och var kommer de ifrån?

Stamceller är ospecialiserade celler vilkas slutliga funktion ännu inte är bestämd. Därför anpassar de sig och stärker hudens egna celler. Vi är först i världen med att erbjuda levande stamceller för huden. Varför vi valt att satsa på levande stamceller är för att de ger unik uppbyggnad av huden. Man sätter huden på topp genom att förse den med cellkärnans mest aktiva antioxidanter. Eftersom de är stamceller så har de effekt på alla sorters hudtillstånd då huden får kraft att reparera sig själv. Vi äger odlingen och projektet har sitt ursprung från forskning vid Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) i Alnarp. Det är nästintill omöjligt att odla fram stamceller från växter. Detta är resultatet av ett mångårigt projekt och samarbete. Stamcellerna innehåller höga halter av antioxidanter som ger huden omedelbar vitalitet, men det viktigaste av allt är att den bygger upp huden på lång sikt. Pure Cell Treatment är behandlingen med högintensiv näring som bygger upp huden på cellnivå. Behandlingen passar alla.”

Jag lånade denna före och efterbild från MÅ som en kollega, Milepa Beautiful i Helsingborg, tagit på en av sina kunder. Såå fina resultat både på linjer, hudton och ytliga kärl!

Bokningsbar till dig.

Redan i februari kommer du kunna få denna spännande världsunika behandling hos oss men du kan boka den personligen hos mig redan nu. Inom kort också via bokningssystemet online via www.bokadirekt.se

Så kära ni, det kommer bli en härlig vacker lysande rosenrots-vår även för Östra Göinges alla hudtyper nu eller hur:))

Och detta var bara ännu en till av årets alla nyheter.
Det kommer mera;) för det är ett spännande år som jag känner ska hyllas och firas och njutas på många vackra sätt.
Så var den bästa av dig själv bra nog och Beauty By Happy personen som du är och ha en fortsatt god söndagskväll<3
… och tänk va att i morgon har vi en ny fräsch vecka att starta upp  …. så jag säger det igen ;)….