dsc_0014

Dramatik, mystik, tidlös och sofistikerad glamour.

Det är vad den svarta färgen signalerar mig och kan det vara därför en fredag fått namn efter den?

Ni känner säkert till att det finns ett årligt begrepp som kallas Black Friday. Den dag då det på många platser ute i världen erbjuds super förmånliga bra produkter och tjänster.

Just den dagen kan du göra extra fantastiska och bra klipp på saker du brukar använda och gillar.

Så blir det också hos Derma Holistica men jag släpper lite på mystiken kring varorna redan nu 🙂

img_1693

Faktiskt i hela dagarna 3 kommer du, så lång lagret räcker, kunna köpa den ABSOLUT mest omtyckta ansiktsrengöringen Olive Cleanser 100 ml för otroliga 69 kr!!! Den kostar annars 125 kr.

En rengöring som passar dom flesta och ger en mjuk rengörande känsla till huden och är perfekt för torr vinterhud. Ni som redan gillar den ni vet och du som inte provat att detta är en chans till bra produkt till ännu bättre pris…än vanligt.

Det kommer också att erbjudas en MYCKET förmånlig rabatt på Presentkort på behandlingen.

img_3750

Strålande Vacker – 45 min ansiktsbehandling för 299 kr ord pris är 599 kr.

DET är en super fin present till både till henne och honom….eller kanske rent av till dig själv!

………Och snart kommer tomten!

Mer om behandlingen kan du läsa här http://dermaholistica.se/hudvard/

Låt det bli dubbelt trevligt och bra.

Ett trevligt tips är att köpa två presentkort, du får ju liksom 2 behandlingar till priset av ett, och så ger din bästa vän det ena och sen komma hit tillsammans!

Det är dubbel trevligt det så som delad glädje blir:)

När en får behandling finns många fina kläder och accessoarer i butiken på Karins. Kanske nått nytt och snyggt till julens alla fester!

Och du… ni kommer få bästa hjälpen med er stil och form av deras proffsiga personal, och en underbar ansiktsbehandling av mig som laddar din hud med näring och fukt, stärker och balanserar kropp och sinne. Kommer ni långväga kan ni ju också besöka ett av våra trevliga fik i byn.

Obs! Presentkort köp och beställning av dessa gäller endast fredag 25/11. Sen bokar vi tid när det passar Presentkort är giltiga 1 år. So don´t miss this!

Härliga Fredagar och ”snabba” erbjudanden.

image

Fredagar ÄR alldeles extra härliga dagar tycker jag och som ni kanske sett så händer det då och då att jag premierar  med ”Härliga Fredag”- tillfällen på salongen och i butiken.

På kort varsel kan det komma ut erbjudanden som jag tänker ska bli det ”lilla extra” till er kunder.

Då jag förstått att några missat sin chans till dessa ”snabba” erbjudanden kommer jag även att göra sms utskick på dessa. Vill du ha erbjudanden direkt i din mobil kan du lägga ett sms till mig på 072-5717213.  Skriv Erbjudande och ditt namn i meddelandet så lägger jag till dig där.

Nu från yttre skönhetstips till de inre…

Din Strålande Dag – Ett ande-tag.

anglamoln

Då mörkret omsluter oss och luften är hög och frisk, då är tiden för lugn, återhämtning och reflektion.

Det svarta mörka som ger rum för lugn och stillhet och det vita ljusa som är flyktigt och lätt och som kan belysa vägen mot nytt. I denna tid vävs de samman och är brytpunkter och för balans. I den rådande årstiden av höst som vi inom naturmedicinen kallar elementtiden Luft.

Elementsteorin är ett sätt att teoretiskt förklara alltings samband . Detta är kunskaper som länge används inom både den kinesiska och ayur vediska medicinen. Hur alltet stödjer och när varannat för att upprätthålla sin balans, i naturen, i oss, i micro och macrokosmos.

Denna tiden är extra bra för att ta tag i och lyssna på din inre röst och vila i den, och att släppa taget om det som är färdigt och ska släppas, att bli attraherad av något nytt och få ny inspiration som snart kan börja gro och få blomma. Ta ett Ande-Tag!

img_1135

Det du ger till dig själv kan du sen ge till andra!

En blomma är unik och vacker i sig men en hel äng av blommor skänker oss en vidunderlig skönhet!

angblommor

Vi anordnar nu ytterligare en ”Din Strålande Dag” i denna av tid.

Det blir Söndagen den 4 december mellan 13.00 -16.30 

Under denna eftermiddag ska vi prova på och förhoppningsvis bli inspirerade att hitta vägar till kraft, lugn, attraktion och skönhet.

Det är jag, Marie, och Kerstin från Nyberg´s Lantliga Friskvård som guidar er genom olika tekniker och upplevelser som:

  • Meditationer
  • Andning & Hudvård
  • Inspirerande dans
  • Naturlig skönhetsmat
  • Intuitivt målande

Platsen blir Boalts Byggdegård i nordligaste av Göingbygden och du anmäler dig på mail

info@dermaholistica.se eller telefon 072-5717213.

Vi behöver din anmälan senast 30/11 och din investering är 350 kr inkl. en lättare förtäring och allt material. När du anmält dig kommer en inbetalning till dig som garanterar din plats.

Vi har redan mottagit anmälningar från tidigare deltagare så…vänta inte för länge;)

Vi är en växande skara.

img_1705

Nu hör ni ska jag beställa tågbiljetter för i morgon bär det av till Malmö för att kolla in marknaden för naturliga produkter inom hudvård, kosttillskott och mat på mässan Natrual Products Skandinavia.

Vi blir bara fler och fler som vill göra medvetna naturliga val. Det ser man just på marknaden för den ökar hela tiden och det är tack vare alla ni som väljer just medvetet. Heja er!!!

Hoppas jag får med mig lite härliga nyheter till er!

Glöm inte kolla till hemsidan då och då under På gång och så då… ni som vill ha sms erbjudande, skicka nu till mig så glöms det inte:D

Och tänkt på att…;)

img_1696

……det mesta blir ändå precis som det ska va…och bra:)